Billig reklamevideo:Reklamevideo - til dit firma.
Produktvideo - til dit firma.
Personale video - til dit firma.
Video optagelse til dit bryllup eller fødselsdag.


Reklamevideo:

Vil i have lavet en reklamevideo om jeres firma. Fortælle kunder og kommende kunder om hvad de kan forvente af jeres firma kan levere til dem. Vise kunder hvordan firmaet fungere, se den daglige arbejdsgang og i almindelighed fortælle lidt om hvordan firmaet fungere og ser ud.
Dette billede som en reklamevideo kan give over for kunderne kan ikke vurderes. Hvor tit har du ikke talt i Tlf med en person som du danner et billede af inden i hovedet, når du så for første gang måder denne person ser han helt anderledes ud og indtrykket af personen er helt forkert. Alt dette undgår i ved at få lavet en reklamevideo om jeres firma.
Vi har alt i udstyr. Video kameraer der optager i fuld HD, lys, trådløse mikrofoner så lyd kvaliteten er i top.


Produkt video:

Har du et produkt du vil have lanceret på internettet eller et andet digital medie så er en produkt video et super godt værktøj til dette. Produkt videoen kan vises på en internet side eller på et digitalt banner i et indkøbscenter eller vises på en storskærm til messer osv..... Det er kun fantasien der sætter grænser til hvordan du kan får gjort go reklame for dit firma og dit produkt.
Vi bruger gerne skitse tegninger fra AutoCAD sammen med video der er optaget fra produktionen af maskinen/produktet til at maskinen/produktet er i brug på en fabrik eller lignende.Video lavet for Tinghøj Service UdlejningIntro video til firmaet:

Telte med Faste sider:

Hoppeborg / Sumobrydning :

Ribe Rep - Teaser - 2012/13